Обади се Facebook Instagram

Услуги

Професионален авто детайлинг център в град Варна

Локация

Услуги предлагани от Авто Детайлинг Център Valchev Detailing
гр. Варна

В нашият авто детайлинг център предлагаме професионални услуги, които ще възстановят красотата и блясъка на Вашия автомобил, така че да изглежда като нов.

Възползвайте се от нашите детайлинг услуги, а ние ще се погрижим за вашият автомобил, както никой друг! Извършваме пълно почистване и пране на автомобили, полиране и полагаме защитни покрития, които ще подобрят и запазят външния вид на автомобила Ви.

Пребоядисване

Пребоядисване на малки детайли от интериора и екстериора


Почти няма автомобил без забележки по боята на определени места. Често срещан проблем е нарушаването на покритието на броните. Броните на автомобила се нараняват от камъчета или при паркиране. Понякога на автомобилите ни се получават дълбоки и дълги драскотини само докато стоят на паркинг, причинени от преминаващи хора и играещи си деца.

Навременното обръщане на внимание на тези леки на пръв поглед дефекти може да Ви спести много пари в бъдеще време, тъй като нарушаването на боята на автомобила води до появата на ръжда и в последствие изгниване на метала, което неминуемо ще наложи замяната на целия детайл.

Ние можем да пребоядисаме леки щети и различни видове драскотини. След оглед на автомобила, ще ви консултираме кое е най-доброто решение за корекция, спрямо щетата която трябва да се поправи.

Пребоядисване на малки детайли и брони

Възстановяване

Възстановяване на кожени салони


С годините кожата на автомобила (седалки, подлакътници, кори и т.н.) както всяко нещо също се захабява и губи своето излъчване и усещане. Започва да се износва и напуква, а така салона изглежда остарял. Процесът по възстановяване на кожени седалки съдържа следните етапи: почистване, обезмасляване, поставяне на еластичен кит (при нужда), тониране на точен цвят според вашия салон, нанасяне на грунд преди боядисване, боядисване с пистолет или аерограф и поставяне на защитен лак специализиран за кожа. Постигнатият резултат е сигурен и дълготраен.

Възстановяване на кожени волани


Воланът, като най-често употребяваната част от интериора на автомобила, е подложен на най-различни рискове от нараняване, както и с годините той се захабява и износва. Процесът по възстановяване на кожени волани съдържа следните етапи: почистване, обезмасляване, тониране на точен цвят според вашия волан, нанасяне на грунд преди боядисване, боядисване с пистолет или аерограф и поставяне на защитен лак специализиран за кожа. Постигнатият резултат е сигурен и дълготраен.

Възстановяване на кожени салони. Вълчев Детайлинг - град Варна Възстановяване на кожени волани.

Външен детайлинг

Основно измиване и почистване на лаково покритие и джанти.

Основно външно измиване на автомобила. Премахване на налепи от лаковото покритие. Основно почистване на джанти и гуми. Поставяне на препарат за гланц и блясък по лака и гумите на автомобила.

Освежаване и възстановяване на лаково покритие

Възстановяване на лаково покритие поради натрупани дефекти (оксидация, драскотини, натрупани индустриални частици, катран, смола, петна от птичи екскременти и насекоми). Използват се ротационни и орбитални (DA) полиращи машини. Възстановяването на лака се извършва чрез полиране в една стъпка.

Дълбоко възстановяване на лаково покритие (пастиране, полиране, финиш)

Дълбоко възстановяване на лаково покритие се извършва в три стпъки (пастиране, полиране и финиш). Възстановяване на лаково покритие поради натрупани дефекти (оксидация, драскотини, натрупани индустриални частици, катран, смола, петна от птичи екскременти и насекоми). Използват се ротационни и орбитални (DA) полиращи машини.

Временни защитни покрития

Полиране на хром и метални елементи по купето на автомобила посредством полираща паста за метал (гърнета, лайсни на врати, предни решетки и емблеми)

Перманентни защитни покрития

Поставяне на защитни нано керамични покрития с висока твърдост и издръжливост на почистващи препарати с високо pH. Покритията се поставят върху боя, стъкла, интериор, джанти, гума, пластмаса.

Полиране на фарове и стопове

Основно почистване на фаровете и стоповете. Премахване на изгорелия слой/лак чрез машина. Премахване на дупчици от удари от камъчета. Водно шлайфане и полиране с премиум полираща паста. Поставяне на висок клас самовъзстановяващо се фолио PPF с 10 години гаранция. Фолиото пази фаровете от пожълтяване, удари от камъчета и бъдещи драскотини.

Полиране и защита на стъкла

Почистване на стъклата и обработка с полираща паста. Премахват се петна от течност за чистачки, почистващи и измиващи препарати, петна от насекоми и др. натрупвания. След полиращата стъпка се поставя защитно керамично покритие.

Безводно почистване на двигателен отсек

Почистване на двигателния отсек с помощта на професионални почистващи и обезмасляващи продукти с ниско съдържание на pH. След почистването освежаваме и защитаваме пластмасовите елементи с издръжливо антистатично покритие.

Премахване на стикери и емблеми

Премахване на брандинг елементи от купето (букви, емблеми, стикери).

Полиране на автомобили. Детайлно почистване на автомобил Детайлно полиране на елементи от автомобила Корекция по боята

Вътрешен детайлинг

Основно интериорни почистване и освежане

Почистване на едрите частици от седалки, тапицерия, мокет, стелки.

Почистване на мокетните стелки посредством използването на екстрактор, парочистачка.

Основно почистване и продухване дори и на най-малките детайли в автомобила със цел почистване на праха в купето ( въздуховодите, конзолите и фугите по таблото и интериорните елементи )

Цялостно пране на салона на автомобила

Почистване на кожени, алкантара или текстилни автомобилни салони. Цялостно пране и освежаване на кожени / текстилни салони. Поставяне на защитни импрегниращи покрития, както върху седалките, така и върху елементите по таблото, вратите и мокета.

Вътрешен детайлинг на автомобил

Всяка услуга предлагана от нас се изпипва до последния детайл.

Елате и се уверете сами!

Свържи се с нас!