Обади се Facebook Instagram

Често задавани въпроси свързани с нашите услуги

Локация

Често задавани въпроси

Какво е детайлинг?

Детайлингът е специализиран процес за поддържане на външния вид на автомобила в състояние, максимално близко до това на шоурума. Нашата цел е вашият автомобил да изглежда перфектно, така както никога не сте го виждали.

Колко често се нуждае един автомобил от детайлинг?

Препоръчваме на нашите клиенти, да посещават два пъти годишно детайлинг студио/център, за да осигурят оптимално състояние на автомобила. Детайлингът зависи от степента на износване на вашия автомобил и от очакванията ви за това как искате да изглежда автомобилът ви. Детайлингът повишава стойността на автомобила при препродажба и възстановява външния му вид.

Защо да изберем детайлинг студио, пред обикновенна автомивка?

Детайлното почистване е нещо повече от просто почистване на автомобила. То запазва, а в някои случаи и възстановява първоначалното му състояние чрез професионални цялостни процеси, включващи отстраняване на насекоми, катран, варовик, обработка на гуми и джанти, кондициониране на кожа и винил в салона, пране на под и тапицерия, водно шлайфане, поставяне и нанасяне на защитни покрития, които поддържат боята на автомобила ви във вид, в който току-що е излязъл от магазина.

Освен детайлинг пакетите, които предлагате, имате ли персонални планове?

Нашите детайлинг услуги могат да бъдат персонализирани според индивидуалните ви нужди. Обадете ни се, да обсъдим какво търсите и ние ще ви предоставим персонализирана услуга, съобразена с вас и вашите нужди.

Колко време отнема една детайлинг процедура?

Ние работим в екип и се стремим всеки автомобил да бъде завършен в рамките на един работен ден.

Какво представлява керамичната защита?

Kерамичната защита е покритие от химически полимерен разтвор, който се нанася върху външната част на автомобила, за да го предпази от външни повреди на боята. Обикновено се нанася ръчно, то се слива с боята на вашия автомобил и създава допълнителен хидрофобен защитен слой. Благодарение на това химическо свързване и създаването на нов слой фабричната боя на автомобила остава незасегната.

Керамичното покритие не само се слива с боята на автомобила, но и отблъсква водата. Това означава, че всички замърсявания и мръсотия на водна основа ще се натрупат върху повърхността и в крайна сметка ще се изплъзнат. Самият автомобил се измива много по-лесно, като керамичната защита не позволява на мръсотията да се слепи с лаковото покритие.

Колко време издържа керамичното покритие?

Зависи от керамичната защита, която се нанася. Тази която предлагаме ние в нашите пакети е с трайност 6 месеца, като издаваме съответно и гаранция. По желание на клиента може и да се постави по-твърдо и дълготрайно керамично покритие.

Какви продукти и консумативи ползваме в нашите услуги?

Работим само с висококачествени и маркови полиращи пасти, препарати за почистване на интериора, както и шампоани от висок клас с неутрално PH. Някой от марките, които използваме: KochChemie, Gyeon Quartz, CarPro, Sonax, Shinemate и др.

Трябва ли да измия автомобила си, преди да бъде докаран при вас?

Не, ние ще се погрижим за това автомобилът Ви, да бъде почистен и измит преди дадената услуга.

Всяка услуга предлагана от нас се изпипва до последния детайл.

Елате и се уверете сами!

Свържи се с нас!