Освежаване и възстановяване на лаково покритие

Възстановяване на лаково покритие поради натрупани дефекти (оксидация, драскотини, натрупани индустриални частици, катран, смола, петна от птичи екскременти и насекоми). Използват се ротационни и орбитални (DA) полиращи машини. Възстановяването на лака се извършва чрез полиране в една стъпка.

от 160 лв.

Дълбоко възстановяване на лаково покритие (пастиране, полиране, финиш)

Дълбоко възстановяване на лаково покритие се извършва в три стпъки (пастиране, полиране и финиш). Възстановяване на лаково покритие поради натрупани дефекти (оксидация, драскотини, натрупани индустриални частици, катран, смола, петна от птичи екскременти и насекоми). Използват се ротационни и орбитални (DA) полиращи машини.

от 200 лв.

Перманентни защитни покрития

Поставяне на защитни нано керамични покрития с висока твърдост и издръжливост на почистващи препарати с високо pH. Покритията се поставят върху боя, стъкла, интериор, джанти, гума, пластмаса.

от 220 лв.

Временни защитни покрития

Полиране на хром и метални елементи по купето на автомобила посредством полираща паста за метал (гърнета, лайсни на врати, предни решетки и емблеми)

от 70 лв.

Основно измиване и почистване на лаково покритие и джанти

Основно външно измиване на автомобила. Премахване на налепи от лаковото покритие. Основно почистване на джанти и гуми. Поставяне на препарат за гланц и блясък по лака и гумите на автомобила.

от 50 лв.

Основно интериорни почистване и освежане

Почистване на кожени, алкантара или текстилни автомобилни салони. Цялостно освежаване на интериеора на автомобила и пране на салона. Поставяне на защитни импрегниращи покрития, както върху седалките, така и върху елементите по таблото, вратите и мокета.

от 80 лв.

Полиране на фарове

Основно почистване на фаровете. Водно шкурене и полиране с премиум полираща паста.

от 50 лв.

Полиране и защита на стъкла

Почистване на стъклата и обработка с полираща паста. Премахват се петна от течност за чистачки, почистващи и измиващи препарати, петна от насекоми и др. натрупвания. След полиращата стъпка се поставя защитно керамично покритие.

от 80 лв.

Безводно почистване на двигателен отсек

Почистване на двигателния отсек с помощта на професионални почистващи и обезмасляващи продукти с ниско съдържание на pH. След почистването освежаваме и защитаваме пластмасовите елементи с издръжливо антистатично покритие.

от 50 лв.

Премахване на стикери и емблеми

Премахване на брандинг елементи от купето (букви, емблеми, стикери).

от 15 лв.