ВЪНШЕН ДЕТАЙЛИНГ

 

 • Основно измиване и почистване на лаково покритие и джанти

Основно външно измиване на автомобила. Премахване на налепи от лаковото покритие. Основно почистване на джанти и гуми. Поставяне на препарат за гланц и блясък по лака и гумите на автомобила.

 • Освежаване и възстановяване на лаково покритие

Възстановяване на лаково покритие поради натрупани дефекти (оксидация, драскотини, натрупани индустриални частици, катран, смола, петна от птичи екскременти и насекоми). Използват се ротационни и орбитални (DA) полиращи машини. Възстановяването на лака се извършва чрез полиране в една стъпка.

 • Дълбоко възстановяване на лаково покритие (пастиране, полиране, финиш)

Дълбоко възстановяване на лаково покритие се извършва в три стпъки (пастиране, полиране и финиш). Възстановяване на лаково покритие поради натрупани дефекти (оксидация, драскотини, натрупани индустриални частици, катран, смола, петна от птичи екскременти и насекоми). Използват се ротационни и орбитални (DA) полиращи машини.

 • Временни защитни покрития

Полиране на хром и метални елементи по купето на автомобила посредством полираща паста за метал (гърнета, лайсни на врати, предни решетки и емблеми)

 • Перманентни защитни покрития

Поставяне на защитни нано керамични покрития с висока твърдост и издръжливост на почистващи препарати с високо pH. Покритията се поставят върху боя, стъкла, интериор, джанти, гума, пластмаса.

 • Полиране на фарове и стопове

Основно почистване на фаровете и стоповете. Водно шкурене и полиране с премиум полираща паста.

 • Полиране и защита на стъкла

Почистване на стъклата и обработка с полираща паста. Премахват се петна от течност за чистачки, почистващи и измиващи препарати, петна от насекоми и др. натрупвания. След полиращата стъпка се поставя защитно керамично покритие.

 • Безводно почистване на двигателен отсек

Почистване на двигателния отсек с помощта на професионални почистващи и обезмасляващи продукти с ниско съдържание на pH. След почистването освежаваме и защитаваме пластмасовите елементи с издръжливо антистатично покритие.

 • Премахване на стикери и емблеми

Премахване на брандинг елементи от купето (букви, емблеми, стикери).

ВЪТРЕШЕН ДЕТАЙЛИНГ

 

 • Основно интериорни почистване и освежане

Почистване на едрите частици от седалки, тапицерия, мокет, стелки.

Почистване на мокетните стелки посредством използването на екстрактор, парочистачка.

Основно почистване и продухване дори и на най-малките детайли в автомобила със цел почистване на праха в купето ( въздуховодите, конзолите и фугите по таблото и интериорните елементи )

 

 • Цялостно пране на салона на автомобила

Почистване на кожени, алкантара или текстилни автомобилни салони. Цялостно пране и освежаване на кожени / текстилни салони. Поставяне на защитни импрегниращи покрития, както върху седалките, така и върху елементите по таблото, вратите и мокета.